,,ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNIA’’ – VIDEO

,,ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNIA’’ – VIDEO

Se pare ca viitorul nu suna deloc bine pentru marea majoritate a romanilor. Un recent sondaj realizat de INSCOP Research la comanda Adevarul, in perioada 16 – 21 ianuarie, arata ca am devenit un popor de pesimisti, de oameni care si-au pierdut orice speranta ca vor trai mai bine. Mai mult de jumatate dintre cei chestionati cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita.

Rugati sa isi exprime punctul de vedere cu privire la directia catre care se indreapta tara, 23,6% dintre respondenti cred ca Romania se indreapta intr-o directie buna, in timp ce 66,7% apreciaza ca directia este una gresita, iar 9,7% nu stiu sau nu raspund la aceasta intrebare.

Potrivit INSCOP Research, o analiza comparativa cu masuratoarea efectuata in februarie 2013 arata ca ponderea celor care cred ca tara se indreapta intr-o directie buna a scazut usor cu doua procente, de la 25,6% la 23,6%. Ponderea celor care cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita este relativ similara, in conditiile in care, in februarie 2013, 65,9% indicau directia gresita, pentru ca in ianuarie 2014, 66,7% sa opteze pentru această varianta de raspuns.

 

Iulian Bănășanu

Sursa: INSCOP Research

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta