ACUZAŢII GRAVE VĂLENI, DÂMBOVIŢA

ACUZAŢII GRAVE VĂLENI, DÂMBOVIŢA

Ceartă fără sfârşit în comuna dâmboviţeană Văleni, între o fostă învăţătoare şi primarul localităţii. După ce femeia a semnalat probleme legate de drumurile pline de noroi, spune că edilul şef o jigneşte permanent şi chiar face abuz de funcţie, refuzând să elibereze adeverinţele necesare. Acuzaţiile nu se opresc aici, iar cei doi găsesc nenumărate subiecte de discuţii în contradictoriu.

Drumul de pe Valea Brăduleţului era distrus în una noiembrie, iar bătrânii abia dacă puteau ieşi din propriile gospodării din cauza noroiului. La acea vreme, localnicii au semnalat această situaţie jurnaliştilor MDI TV, fapt care l-a supărat pe edilul şef al comunei Văleni. În urma materialelor prezentate de MDI TV, situaţia s-a remediat, drumul fiind pietruit de către autorităţi, însă, localnicii susţin că s-au ales cu alte probleme. Singura care spune că are curaj să vorbească despre atitudinea edilului şef, cu care se confruntă mai tot timpul, este fosta învăţătoare, Veronica Vrabie.

Femeia nu a primit niciun răspuns. La polul opus, primarul spune că o astfel de situaţie nu a existat.

Discuţiile dintre cei doi nu se încheie aici.

Primarul spune că în ceea ce priveşte drumul chiar o va soma pe fosta învăţătoare să mute gardul cu un metru.

Primarul spune că gardul este în drum de câţiva ani de zile şi că a rugat-o pe femeie în nenumărate rânduri să îl mute. Îi va face şi o adresă scrisă în acest sens, aşa cum fosta învăţătoare face sesizări şi adrese la primărie. Niciunul dintre cei doi nu dă semne că vor finaliza discuţiile începute de ani de zile.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta