ACUZAŢII GRAVE LA GIURGIU

ACUZAŢII GRAVE LA GIURGIU

 

Acuzaţii grave în judeţul Giurgiu! Reprezentanţii DGASPC au reclamat faptul că un angajat care lucrează într-o casă de tip familial, în care locuiesc copii instituţionalizaţi, ar fi agresat sexual o minoră de 15 ani, aflată sub tutela statului. Ulterior, şi alte copile au făcut declaraţii asemănătoare la adresa bărbatului. Poliţiştii au deschis imediat o anchetă în acest caz.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu a demarat o anchetă internă pentru a stabili dacă angajatul casei de tip familial a avut un comportament neadecvat asupra minorelor din centru. Totul a pornit de la reclamaţia făcută de o copilă de 15 ani, instituţionalizată, care a anunţat abuzuri sexuale pe care le-ar fi suportat de la un angajat din centru. Ulterior, alte fete din centru au făcut aceeaşi reclamaţii similare.

După ce plângerile au fost făcute la poliţie, la nivelul DGASPC s-a deschis o anchetă disciplinară pe numele angajatului în cauză. Totodată şi poliţiştii fac cercetări în acest caz.

La nivelul DGASPC Giurgiu s-au luat deja măsuri preventive atât în ceea ce priveşte minorele care fac acuzaţiile, cât şi în ceea ce-l priveşte pe angajatul acuzat.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta