ACUZAT DE VIOL ŞI VIOLARE DE DOMICILIU

ACUZAT DE VIOL ŞI VIOLARE DE DOMICILIU

Momente de groază pentru o femeie de 34 de ani, din comuna Nucet! Se pare că aceasta s-ar fi trezit cu un bărbat de 33 de ani peste ea, în casă, care ar fi obligat-o să întreţina relaţii sexuale. Femeia ar fi fost singura în locuinţă, iar bărbatul stă la două case distanţă de aceasta. Testul poligraf a demonstrat că bărbatul nu a spus adevărul în faţa anchetatorilor.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din Nucet, a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 33 de ani. Se pare că în noaptea de 15 spre 16 iulie, acesta ar fi intrat în locuinţa femeii, care ar fi fost singură acasă şi ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul poligraf, rezultatul fiind că acesta a fosr nesincer. A fost dus în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă, dar a scăpat doar cu control judiciar pentru 60 de zile şi s-a întors acasă, la Nucet, aproape de femeia pe care ar fi abuzat-o. Durerea familiei victimei este prea mare pentru a mai vorbi despre nenorocirea care ar fi avut loc, iar părerilevecinilor sunt împărţite.

Bărbatul acuzat de viol stă la doar două case distanţă de victimă, iar vecinii spun că nu s-au gândit vreodată că poate face aşa ceva.

Tânărul este anchetat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi viol.

Comenteaza

comentarii

reclama ta