ACCIDENTUL CARE A SCOS LA IVEALĂ O MOARTE SUSPECTĂ

ACCIDENTUL CARE A SCOS LA IVEALĂ O MOARTE SUSPECTĂ

A fost pericol pe o stradă din Ploiești. Un branșament de gaz a fost avariat, spun vecinii, din vina unui șofer care ar fi intrat în țeavă și apoi a plecat. Când pompierii militari evacuau persoanele din casele învecinate au mai descoperit o situaţie suspectă: un bărbat de 49 de ani zăcea fără suflare în locuință. După câteva minute bune reprezentanții firmei de profil au reușit să oprească furnizarea de gaze, îndepărtând astfel pericolul, iar poliţia a început anchete în cele două cazuri .

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bubuitură și apoi un sunet șuierat. Când au ieșit să vadă despre ce este vorba și-au dat seama că sunt în preajma unui real pericol.

Pompierii militari au sesizat marele pericol şi au luat decizia ca locatarii din zonă să fie îndepărtaţi din locuinţe.

În momentul în care încercau să evacueze zona salvatorii au descoperit într-o locuință un bărbat de 49 de ani decedat. Vecinii spun că medicii le-au povestit că decesul ar fi survenit de mai multe ore, iar la fața locului au ajuns politiştii criminaliştii.

Poliţiştii efectuează acum două anchete şi încearcă să stabilească dacă într-adevăr un șofer a intrat cu mașina în branșament, motivul decesului bărbatului de 49 de ani şi dacă există legătură de cauzalitate între evenimente.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta