ACCIDENTE SPECTACULOASE PE DN 72

ACCIDENTE SPECTACULOASE PE DN 72

Accidente spectaculoase vineri dimineaţă pe DN 72, în localităţile dâmboviţene Adanca şi I.L.Caragiale. Doi şoferi care conduceau tiruri încărcate cu bere şi pâine au ieşit de pe carosabil, pentru că nu au adaptat viteza la condiţiile meteorologice. Unul dintre mastodonţi s-a oprit în gradina cu flori şi legume din faţa unui bloc, iar cel de-al doilea a distrus terasa unui magazin.

Primul tir care a ieşit de pe carosabil era încărcat cu bere. În comuna I.L Caragiale, şoferul, originar din Vrancea, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în grădina plină cu flori şi legume din faţa unui bloc. Incidentul s-a produs în apropiere de Penitenciarul Mărgineni. Conducătorul auto lucrează la o firmă din Braşov şi ducea berea la Piteşti.

Cei care locuiesc în blocul respectiv spun că s-au speriat când au auzit zgomotele puternice. Accidentul s-a produs în jurul ore 6:20 dimineaţa.

Încărcătura răsturnată a fost păzită de jandarmi, pentru că sticlele de bere reprezentau o tentaţie mare pentru localnici.

Fratele şoferului a ajuns la faţa locului, la rugămintea conducătorului auto, îngrijorat pentru marfa pe care o transporta.

La nici zece kilometri distanţă, un alt tir a ieşit din decor.

Şoferul autotrenului a refuzat să facă vreo declaraţie.

Pagubele sunt destul de mari. Terasa a fost distrusă în totalitate şi a fost afectată si o parte din clădire.

Amândoua incidentele sunt considerate tamponări, iar autorităţile au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

Comenteaza

comentarii

reclama ta