ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER FĂRĂ PERMIS.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un șofer fără permis, care și-a făcut puțin curaj consumând alcool, a provocat un accident în Ialomița. Coliziunea s-a produs pe raza comunei Ograda și trei persoane au fost rănite.


Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Ograda conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, intrând în coliziune cu acesta.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto precum și a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
În urma verificărilor a reieșit ca șoferul de 40 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul alcooltestului a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cazul celui de-al doilea șofer, de 23 de ani, rezultatul a indicat o valoare negativă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COVID-19: BILANŢ ÎNGRIJORĂTOR

Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus . 125.009 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV