ACCIDENT MORTAL CU DUBA MASCAȚILOR

Accident mortal în comuna argeșeană Merișani. În timp ce se întorcea de la o misiune, duba mascaților argeșeni a derapat într-o curbă și a acroșat un biciclist care circula regulamentar. Bărbatul a fost prins sub mașină ,târât mai mulți metri și înfipt într-o țeavă de pe marginea drumului. A fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Accidentul a avut loc pe un drum pe care se circula în condiții de iarnă. Șoferul nu a mai putut lua o curbă la 90 de grade, iar autospeciala polițiștilor a derapat și l-a acroșat pe biciclist.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești unde a intrat direct în operație, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Argeș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vizat fiind polițistul care se afla la volan. Mașina va fi supusă unei expertize tehnice pentru a se stabili dacă îndeplinea normele tehnice de circulație pe drumurile publice și dacă avea cauciucuri corespunzătoare, de iarnă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta