ACCIDENT GRAV PE DN 1

ACCIDENT GRAV PE DN 1

 

Un grav accident a avut loc ieri pe DN1 pe raza stațiunii Bușteni, la km 130, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. Șase persoane, printre care și trei copii, au fost transportate la spital.

Martorii povestesc că evenimentul s-a produs după ce un șofer a intrat în depășire pe linia continuă și s-a lovit violent de un vehicul care circula regulamentar. Din impactul puternic a fost acroșat un alt autovehicul. Martorii au auzit o bubuitură puternică, moment în care au ieșit din casă să vadă ce s-a întâmplat.

În accidentul rutier au fost implicate șapte persoane trei adulți și trei copii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani care au ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, cu diversse traumatisme la membe și torace. Singura persoană care nu a mers la spital este un bărbat în vârstă de 42 de ani, cetățean austriac, care nu prezenta leziuni și a refuzat transportul la unitatea medicală. În urma accidentului traficul rutier pe DN 1 a fost blocat aproape două ore. Pe sensul de urcare Ploiești – Brașov traficul a fost deviat pe un drum lateral, respectiv pe strada Zamorei, iar pe sensul de coborâre, traficul a fost întrerupt. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta