ACCIDENT GRAV ÎN BASCOV

ACCIDENT GRAV ÎN BASCOV

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică în Bascov, judeţul Argeş. Trei autoturisme s-au ciocnit după ce un bărbat ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit o maşină care a fost proiectată ulterior într-un al treilea autoturism. În urma impactului o femeie a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate. Victima a fost transportată la spital. Celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri la faţa locului.
Din primele date, se pare că un bărbat de 53 de ani din Ploieşti care conducea un autoturism din direcţia Vâlcea către Piteşti, pe fondul oboselii la volan a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula regulamentar din direcţia Piteşti către Vâlcea condus de un bărbat de 60 de ani din Râmnicu Valcea. După impact, primul autoturism a fost proiectat în alt autovehicul care circula pe sensul Piteşti- Vâlcea, condus de un bărbat de 31 de ani din Rovinari Gorj. După cel de-al doilea impact autoturismul care circula dinspre Râmnicu Valcea s-a răsturnat pe o parte. O femeie de 50 de ani a rămas încarcerată în maşină. Un echipaj de descarcerare a intervenit la faţa locului.
Femeia a fost scoasă dintre fiarele contorsionate şi transportată la spital. O altă pasageră a primit îngrijiri la faţa locului. În urma accidentului, ambele sensuri de circulaţie au fost blocate.

Comenteaza

comentarii

reclama ta