ACCIDENT DE MUNCĂ LA TÂRGOVIŞTE

ACCIDENT DE MUNCĂ LA TÂRGOVIŞTE

Accident grav de muncă la o firmă din Târgovişte! Un tânăr de 22 de ani a fost prins într-un utilaj şi strivit în zona toracică. A fost trasportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi transferat la un spital din Bucureşti. Reprezentanţii societăţii comerciale analizează incidentul, iar ancheta urmează să fie aprobată de inspectorii ITM Dâmboviţa.

Cel mai probabil, din neatenţie, tânărul muncitor a fost prins într-un utilaj care manipula role de hârtie. Băiatul a fost strivit de maşinărie şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte cu un traumatism toracic destul de grav. A fost operat de urgenţă şi a scăpat cu viaţă.

Accidentul de muncă s-a petrecut pe seară.

Muncitorul a fost transferat la un spital din capitală, la cererea rudelor. Pentru că nu este vorba despre un accident mortal, cazul este anchetat de reprezentanţii societăţii comerciale, iar ancheta trebuie avizată la final de inspectorii ITM Dâmboviţa.

În acest caz sunt două ipoteze neoficiale. Una conform căreia muncitorul avea căştile de la telefon în urechi şi nu ar fi auzit când a pornit utilajul. Conform celei de-a doua ipoteze, colegul său avea căştile în urechi şi a pornit utilajul fără să fie atent la băiatul care manevra rolele. Cauza producerii accidentului se va stabili în urma declaraţiilor muncitorilor.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta