A PUS PE JAR AUTORITĂȚILE

Un bărbat a pus pe jar autoritățile din Pitești. La primele ore ale dimineții s-a urcat pe un pod din municipiu și a amenințat că se aruncă-n gol. La început incoerent, omul nu a spus ce îl nemulțumește. După trei ore de negocieri, a fost convins să coboare de jandarmi și polițiști. Bărbatul a fost preluat și dus la spital pentru investigații.

Incidentul s-a petrecut pe podul de cale ferată din zona Târgul din Vale, municipiul Pitești. La ora 07:00, martorii spun că ar fi întrebat pe cineva cât este ceasul, după care a urcat pe pod și a amenințat că se aruncă-n gol. Întrebat de nemulțumirile care îl determina să facă acest gest, bărbatul nu a putut să lămurească autoritățile. Bărbatul are 62 de ani și este din București. Agresiv din fire, i s-a impus o restricție de apropiere fata de soție și copii.

Bărbatul a fost preluat de medici și dus la spital pentru investigații. Acesta va fi internat la spitalul de psihiatrie pentru a analize și pentru a se stabili dacă are sau nu probleme psihice.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta