A PRIMIT O LECŢIE SORĂ CU MOARTEA

A PRIMIT O LECŢIE SORĂ CU MOARTEA

Dragoste cu… vânătăi, la Răcari, în judeţul Dâmboviţa! O femeie de 53 de ani a fost bătută cu bestialitate de băieții unui vecin, pentru că avea o relaţie cu bărbatul însurat. Cei doi tineri au intrat peste femeie în curte, au pus-o la pământ şi au lovit-o cu bestialitate. Tot ca o formă de răzbunare, cei doi i-au tăiat femeii părul, la care ţinea atât de mult.

Femeia, plină de vânătăi, spune că nu își explică gestul celor doi băieți, de 26 și 29 de ani, pentru că, indiferent ce ar fi făcut aceasta, dreptatea nu se face cu puterea pumnului. Spune că îl cunoaște pe Costică de 25 de ani și că se ajută reciproc, întrucât ambii se ocupă cu creșterea animalelor. Costică se afla la Crina pentru a discuta despre oi, spune femeia, când cei doi băieți ai bărbatului au dat buzna în curte.

Durerile fizice sunt infirme pe lângă supărarea pe care femeia o are pentru că și-a pierdut podoaba capilară. Cei doi tineri au luat cuțitul de pe masă și i-au tăiat coada împletită.

Crina, nemăritată, dar care trăiește cu concubinul său de-o viață și cu care are doi copii, nu recunoaște, dar nici nu neagă relația amoroasă pe care o are cu tatăl celor doi băieți și el bărbat însurat.

Surse neoficiale spun că și bărbatul și-a primit pedeapsa de la băieții săi pentru că ar fi îndrăznit să o înșele pe mama lor, însă, individul nu recunoaște nimic.

Cei doi agresori au dat explicații în fața autorităților.

Cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta