A PLECAT LA PĂDURE ŞI NU S-A MAI ÎNTORS

A PLECAT LA PĂDURE ŞI NU S-A MAI ÎNTORS

 

PUCIOASA, DÂMBOVIŢA

Un bărbat de 60 de ani, din oraşul Pucioasa, a plecat la pădure şi nu s-a mai întors acasă. Acesta este dispărut din data de 20 octombrie şi parcă a intrat în pământ. A fost căutat de autorităţi, de localnici, au fost aduşi chiar şi câini special antrenaţi pentru a da de urma bărbatului, însă fără rezultat. Rudele l-au căutat şi pe malul râului Ialomiţa, dar au găsit doar urme de urs şi se gândesc la ce este mai rău.

Dobre Vasile a plecat în dimineaţa zilei de 20 octombrie la pădure, în zona Diaconeşti, cu un vecin pe care trebuia să îl ajute la trabă. Bărbatul de 60 de ani muncea cu ziua pe la vecini, dar avea şi probleme cu băutura. În acea dimineaţă, însă, nu consumase alcool şi nici nu dădea semne că ar avea vreo problemă. A plecat de acasă împreună cu vecinul său, iar la un moment dat a rămas în urmă.

Vasile nu are familie, ci locuieşte doar cu mama sa, de 86 de ani. Bătrâna a fost cea care a dat alarma, când a văzut că fiul său nu a ajuns acasă până sâmbătă seara. Nimeni nu îşi explică cum de bărbatul a dispărut complet. A fost căutat şi cu câini de vânătoare, însă, în zadar.

Rudele şi-au pierdut orice speranţă de a-l găsi în viaţă pe bărbatul dipărut. Sunt deja 11 zile de când acesta nu a mai fost văzut şi se gândesc la ce este mai rău, mai ales că în zonă sunt animale sălbatice.

Cine are informaţii despre Vasile Dobre este rugat să anunţe imediat poliţia.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta