A DISTRUS TREI MAȘINI ȘI S-A ÎNFIPT CU SCUTERUL ÎN GARD

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

După el, potopul! Un bărbat din Călărași s-a urcat pe scuter, deși consumase alcool înainte și după ce a pierdut controlul a lovit trei mașini parcate și s-a înfipt cu scuterul în gardul unui cimitir din municipiu. Ca prin minune, a scăpat teafăr. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Uimit că a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce a făcut prăpăd și amețit bine de aburii alcoolului, bărbatul din imagine dă acum explicații polițiștilor. S-a urcat pe scuter, deși consumase băuturi alcoolice, iar pe strada Sloboziei a pierdut controlul, a lovit trei autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului și apoi s-a oprit cu scuterul în gardul Cimitirului Central. Proprietarii mașinilor au anunțat poliția.

Testat, rezultatul etilotestului a indicat o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. După impactul cu mașinile, scuterul a rămas fără o roată și astfel s-a infipt în gard. Bărbatul a scăpat ca prin minune. Oamenii legii l-au ridicat pentru audieri și i-au întocmit dosar penal.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri