16 PERSOANE INFESTATE CU CORONAVIRUS ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

16 PERSOANE INFESTATE CU CORONAVIRUS ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Se înmulțesc cazurile de persoane care au fost confirmate cu virusul COVID-19, în judetul Dâmbovița. Până în prezent sunt 16 persoane ale caror teste au ieșit pozitive. Ultimul caz a fost confirmat la Sedanu. Este vorba despre un copil de 15 ani, care este internat în acest moment în spital.

Cea mai gravă situație din județul Dâmbovița se înregistrează în comuna Corbii Mari. Aici sunt 15 persoane infectate cu coronavirus, iar 275 de persoane sunt in izolare, fiind contacți cu cei care au fost infestați. Doi dintre pacienți sunt internați la Institutul Matei Balș din București, iar restul sunt internați în Secția de Boli Infectioase a Spitalului Județean din Târgoviște. Primarul comunei susține că se confruntă acum și cu o altă situație gravă. Firmele care asigurau aprovizionarea cu alimente ( în special pâine) în comună nu prea mai ajung în zonă, de frica coronavirusului.

„O să fac o listă cu numele firmelor care refuză să facă aprovizionarea în Corbii Mari și o să i-o trimit prefectului, să ia măsuri”a declarat Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii mari.

Duminică a fost confirmat un nou caz, într-o altă localitate din județ, și anume satul Serdanu, din comuna Lungulețu. Este vorba despre un băiat de 15 ani care a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a fost dus la spital în urmă cu trei zile, iar duminică a sosit rezultatul testului, acesta fiind din păcate pozitiv.

Comenteaza

comentarii

reclama ta