13 PERSOANE ÎNŞELATE PRIN METODA ACCIDENTUL ÎN TREI LUNI. PREJUDICIU URIAŞ

13 PERSOANE ÎNŞELATE PRIN METODA ACCIDENTUL ÎN TREI LUNI. PREJUDICIU URIAŞ

Prejudiciu de 200.000 de lei, 11 descinderi si 10 persoane aduse la audieri de politistii prahoveni sub banuiala de înșelăciuni prin metoda ,,ACCIDENTUL”. Perchezitiile au fost realizate în județele Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași, la operatiunile desfasurate de lucratorii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române participând și jandarmi.
Din cercetări a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2018, cei în cauză ar fi determinat părțile vătămate să le remită sume de bani, sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, banii fiind necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară.
Astfel, până la acest moment, au fost identificate 13 persoane vătămate, domiciliate în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș, care ar fi înmânat celor implicați sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.De la locațiile unde au fost efectuate percheziții, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM, bani, arme albe, arme neletale tip airsoft și înscrisuri

Comenteaza

comentarii

reclama ta