1 MAI, LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

1 MAI, LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

Eveniment special organizat de 1 mai la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste. Sute de parinti si copii s-au putut bucura de demonstratiile oferite de sportivi de performanta, s-au fotografiat cu personajele preferate si totodata s-au jucat ore in sir, totul spre incantarea organizatorilor.

Cei care nu și-au făcut rezervare din timp la mare sau la munte sau pur și simplu au ales să petreacă ziua de 1 mai în municipiul Târgoviște nu au regretat vreun moment. Au avut ce vedea și totodată s-au distrat la maxim. Primăria Târgoviște împreună cu Complexul Turistic de Natație Târgoviște au organizat un eveniment cu totul special în cinstea lor. Ateliere special amenjate pentru copii și părinți, demonstrații ale sportivilor de sperformanță, personaje din desene animate, Zumba, Kangoo Jumps, o adevarată desfășurare de forțe a fost de Ziua Internațională a Muncii.

Cei mai încântați de eveniment au fost micuții, care s-au putut distra în voie, având la dispoziție tot felul de activități la care au participat.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, având în vedere numărul mare de persoane care au ales să își petrecă ziua de 1 mai la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Aventurile continuă și în perioada următoare, asta pentru că atât reprezentanții Primăriei, cât și cei ai Complexului au pus la cale tot felul de activități la care vă așteaptă să participați cu mic, cu mare.

Comenteaza

comentarii

reclama ta