1 MAI CU GRATARE,  2 MAI CU GUNOAIE

1 MAI CU GRATARE, 2 MAI CU GUNOAIE

Au incins gratarele, au petrecut pana tarziu in noapte, insa au uitat sa lase curatenie in urma lor. Dupa ce au dat navala in padurile apropierea Targovistei, dambovitenii au lasat in urma lor maldare de gunoaie, asta desi au fost avertizati de comisarii de la Garda de Mediu. Nici administratiile locale nu s-au ingramadit sa faca curatenie. Acum risca amenzi usturatoare.
In ziua de 1 mai comisarii Garzii de mediu au verificat zonele in care dambovitenii au iesit la iarba verde. Le-au inmanat extrase din legea picnicului, saci de gunoi si i-au sfatuit sa mentina curatenia.
In fata controlorilor toti petrecaretii s-au aratat mari iubitori ai naturii, iar comisarii au fost convinsi ca spatiile verzi vor ramane curate.

Numai ca, realitatea din dimineata zilei de 2 mai arata cu totul altceva.

De gunoaiele ramase in urma s-au bucurat doar cainii comunitari, care s-au infruptat din resturile gasite la indemana.

Petrecaretii nu au tinut cont nici de sfatul autoritatilor de a nu aprinde focul direct pe iarba, iar cei care au avut gratare suspendate au lasat cenusa tot pe sol.

Dupa ce ca nu a amenajat spatiul corespunzator pentru agrement, asa cum cere legea picnicului, nu a facut nici cel mai mic efort sa-i indeparteze pe petrecareti de pe terenul ce apartine primariei, acum edilul comunei Dragomiresti, Dragos Vladulescu, nici macar nu a binevoit sa-si trimita angajatii sa curete poiana si padurea de la Priseaca de gunoaiele lasate in urma de dambovitenii care au petercut de Ziua Muncii.

Echipa: Corina Slămnoiu, Mădălin Anca

Comenteaza

comentarii

reclama ta