1 LEU BILETUL LA MECIURILE LUI FC ARGEȘ

1 LEU BILETUL LA MECIURILE LUI FC ARGEȘ

Doar un leu trebuie sa scoata din buzunar un microbist din Pitesti pentru a urmari noul FC Arges la un meci din Liga a II-a. Consilierii locali au stabilit preturi simbolice, chiar derizorii pentru bilete si abonamente, iar decizia lor a atras imediat critici din partea ultrasilor, care ar fi vrut sa isi sustina financiar echipa.

Consiliul Local Piteşti a stabilit preţul biletelor şi abonamentelor la meciurile echipei FC Argeş din sezonul competiţional 2017-2018. Astfel, preţul unui bilet va fi de 1 leu, iar costul unui abonament pe tot sezonul va fi de19 lei, indiferent de locul ocupat în tribună. Fc Arges va evolua in Liga a II-a, urmand sa isi sustina meciurile de pe teren propriu pe stadionul Nicolae Dobrin. Pe pagina suporterilor, de pe o retea de socializare, au aparut deja critici la adresa Primariei si a consilierilor locali:

Din păcate, nu putem să nu subliniem că, o importantă sursă de bani pentru club, a fost sacrificată doar pentru popularitate. Nu este normal ca bugetul echipei să se bazeze, exclusiv, pe banii oraşului ci trebuie găsite permanent surse suplimentare de finanţare. Ca un exemplu, Atletico Madrid, echipă cu un număr de 105.000 membri (socios), a vândut deja peste 53.000 de abonamente pentru noul sezon la un preţ ce variază între 75 şi 300 euro, în funcţie de zona stadionului. Fotbalul se face printr-un management profesionist, nu prin decizii politice, e mesajul transmis pe pagina de Facebook FC Arges.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta