VÂNZĂTOARE ÎNCĂTUȘATĂ DE POLIȚIE

VÂNZĂTOARE ÎNCĂTUȘATĂ DE POLIȚIE

Scene halucinante surprinse în Ploiești. O tânără care vindea legume și zarzavaturi pe o tarabă amplasată pe un trotuar din municipiu a fost încătușată de polițiștii locali și dusă la secție. Revoltată de situație, femeia le-ar fi adresat polițiștilor mai multe jigniri și de la un schimb de replici dure s-a ajuns la cătușe.

Aceste scene au fost surprinse în Ploiești, cartierul Malu Roșu. Tânăra din imagini vindea legume și zarzavat de toamnă pe trotuar la o tarabă improvizată de ea. Polițiștii locali au depistat-o la o razie făcută în zonă și i-au cerut să strângă taraba și să-i însoțească la secție. Femeia a reacționat spunând că nu este o evazionistă și a avut un moment de furie.

Polițiștii au ridicat-o și au încătușat-o mai ceva ca pe un pericol public. Imaginea a doi bărbați care se chinuie să încătușeze o femeie a stârnit reacția trecătorilor care au taxat decizia polițiștilor. Aceștia s-au arătat indignați de modul în care a fost luată femeia de oamenii legii.

Imaginile au ajuns pe internet unde au strâns numeroase comentarii negative la adresa polițiștilor. După difuzarea imaginilor de către presa locală, IPJ Prahova a demarat verificări pentru a stabili modul în care au acționat polițiștii și cum s-a făcut intervenția.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus