VALENTIN VREA O ŞANSĂ LA VIAŢĂ!

VALENTIN VREA O ŞANSĂ LA VIAŢĂ!

 

DOICEŞTI, DÂMBOVIŢA

Valentin, un puşti de doar 12 ani, le cere oamenilor cu suflet şansa la o viaţă normală! Băiatul suferă de o formă rară de cancer, iar medicii din România nu îi dau prea multe şanse. Salvarea copilului pare a veni din Italia, printr-un tratament de imuno-terapie. Familia lui face apel la oamenii cu suflet! Haideţi să fim alături de Valentin!

EUR: RO90BTRLEURCRT0420609701

RON: RO43BTRLRONCRT0420609701

Valentin Vîrlan are 12 ani şi în loc să meargă la şcoală alături de colegii săi, stă mai mult prin spitale. În luna februarie a acestui an, o tuse puternică nu-i mai dădea pace, iar mama sa l-a dus pe băiat la medici. În scurt timp, a fost diagnosticat cu Carcinom slab diferenţiat de tip Limfoepitelial Mediastin, adică are o tumoră care se întinde pe un plămân şi pe inimă.

La un moment dat, a apărut un medic care l-a operat pe Valentin la Marie Curie, însă, tumora a recidivat imediat. Acum sadiul bolii este III – operat, recidivat.

Mama băiatului, cea care l-a crescut singură încă de la naştere, îi este însoţitor permanent şi speră să fie ajutată să îşi ducă băiatul în Italia, unde ar putea urma cure de imuno-terapie, singura soluţie pentru a-şi continua viaţa. Şi bunica lui Valentin îşi plânge nepotul şi imploră îndurare pentru viaţa micuţului.

Familia băiatului face apel la oamenii cu suflet pentru ca Valentin să se poată bucura în continuare de viaţă.

Băiatul are nevoie de 50 000 de euro pentru a urma singurul tratament care îi dă o şansa la viaţă. Orice sumă donată în conturile

EUR: RO90BTRLEURCRT0420609701

RON: RO43BTRLRONCRT0420609701

Să-l ajutăm pe Valentin să se bucure de viaţă ca un copil normal!

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus