VACANȚA LA BĂI CONTINUĂ

VACANȚA LA BĂI CONTINUĂ

Vacanta la bai continua pentru pensionarii damboviteni. Casa Judeteana de Pensii a primit alte 322 de bilete pentru luna septembrie. Astfel, cei care au depus cereri sunt asteptati pana la finele lunii august sa-si ridice biletele de tratament care sa le permita accesul intr-una dintre cele peste 20 de statiuni din tara noastra, situate atat la mare, cat si la munte.

La Casa Judeteana de Pensii Dambovita au ajuns in mod automat peste 300 de bilete, care pot fi folosite de pensionari in luna septembrie, pana pe data de cinci.  Este a noua serie din acest an, iar lista aprobata pentru poate fi gasita de cei interesati pe site-ul institutiei, cat si la sediu. Pensionarii urmeaza sa plece la inceput de toamna in statiunile:  Caciulata, Covasna, Pucioasa, Baile Tusnad, Sovata, Eforie Nord, Olanesti, Saturn si Neptun.

Anul acesta pensionarii damboviteni au scos din buzunare mai multi bani, pentru un bilet de tratament. Varstinicii platesc 50% din pensia bruta pentru un sejur intr-o statiune balneara si nu jumatate din pensia neta, asa cum se intampla anul trecut.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus