URMĂRIRE CA-N FILME. BĂRBATUL AVEA MAȘINA PLINĂ DE PACHETE DE ȚIGĂRI

URMĂRIRE CA-N FILME. BĂRBATUL AVEA MAȘINA PLINĂ DE PACHETE DE ȚIGĂRI

Scenele s-au petrecut în Alexandria. Bărbatul de 44 de ani din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt conducea o mașină înmatriculată în Italia. Agenții de poliție l-au oprit în trafic și l-au legitimat, însă acesta a refuzat să deschidă portbagajul mașinii. După ce le-a dat actele polițiștilor, bărbatul a pornit mașina și a plecat în trombă. Polițiștii au pornit pe urmele luicu două echipaje. Cursa nebună s-a desfășurat pe străzile din municipiu. Bărbatul a transformat mașinile care i-au apărut în cale în popice și a lovit pe rând două autoturisme.   Urmărirea s-a încheiat pe strada Dr. Stâncă, unde polițiștii au reușit să-l oprească pe bărbat, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului polițiștii au descoperit 45200 țigarete de contrabandă, nemarcate fiscal, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă asimilată’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul țigaretelor. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

sursa foto: explozivnews24.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus