UN ZIDAR DIN ILFOV AVEA CABINET STOMATOLOGIC ȘI DE DĂDEA DENTIST

UN ZIDAR DIN ILFOV AVEA CABINET STOMATOLOGIC ȘI DE DĂDEA DENTIST

Un zidar cu 8 clase, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, s-a dat drept denist şi chiar şi-a deschis un cabinet stomatologic în comună.

Oamenii au cerut poliţiştilor să verifice documentele zidarului care se dădea dentist, motiv pentru care, ieri, anchetatorii au descins la cabinetul acestuia.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.ărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept”, comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit localnicilor, soţia zidarului a fost stomatolog şi l-a învăţat şi pe acesta să profeseze, chiar dacă nu avea studiile necesare. Bărbatul susţine acum că urmează cursuri de asistent medical.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus