ULTIMA ZI DE DISTRACȚIE PE PÂRTIE

Aglomerație și atmosferă de basm în ultima zi de vacanță a copiilor! Elevii au profitat din plin de distracția pe zăpadă cu gândul că luni revin la cursuri. Pentru turiștii care au dorit să petreacă vacanța la munte, drumul spre casă s-a dovedit din nou o piatră de încercare. Șoferii aflați în coloana pe DN 1, au circulat bară la bară în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Strânşi în număr mare pe pârtie, iubitorii sporturilor de iarnă au profitat de plin de vremea frumoasă şi s-au distrat, iar schiurile şi snowboardurile au alunecat perfect pe zăpadă. Turiștii sosiți în această perioadă la munte au ţinut să profite din plin de ultima zi de vacanța copiilor.

După o săptămână de petreceri, turiştii şi-au încheiat vacanţa la munte dând, din nou, testul răbdării în trafic. Tabloul este deja, şi el, tradiţie – Drumul Naţional 1 a fost ticsit de maşini, iar zeci de agenţi de la Rutieră au încercat să îi redirecţioneze pe şoferi pe alte rute. Chiar şi aşa, tot s-au format ambuteiaje.

La intrarea în Sinaia spre Buşteni şi Predeal s-au format cozi de maşini pe kilometri întregi. Şoferii au stat ore în şir la volan. În scurt timp, şoseaua s-a aglomerat şi pe celălalt sens, cu cei care se întorc de miercuri la serviciu. Pentru a fluidiza traficul, poliţiştii i-au dirijat pe şoferi pe rutele alternative, pe DN1A spre Săcele şi pe DN71 cota 1000 spre Târgovişte.

 

Comenteaza

comentarii