ULTIMA SUTĂ DE METRI PENTRU REDUCERE LA IMPOZITE

Contribuabilii care vor sa profite de reducerea la plata impozitului anual mai au la dispozitie doar cateva zile. Pana pe 31 martie, cei care platesc integral darile beneficieaza de reducerea de 10%. Potrivit autoritatilor, de obicei, o treime din contribuabilii targovisteni achita taxele si impozitele locale in primele trei luni ale anului, in timp ce 10% raman cu ele neplatite si risca penalizari.

Termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului I, este 31 martie. Contribuabilii persoane fizice, care achită integral impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport pe 2019, beneficiază de bonificaţie de 10% din suma datorată.

La Târgoviște, impozitele au fost majorate anul acesta. Cei care au plătit până acum integral impozitul anual au beneficiat şi de reducerea de 10%. De obicei, o treime din contribuabilii targovisteni achită taxele şi impozitele locale în primele trei luni ale anului, în timp ce 10% rămân cu ele neplătite.

Cei care nu achită dările anuale, la termenele stabilite de lege, 31 martie și 30 septembrie, se aleg cu majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracțiune de lună.

Comenteaza

comentarii