UCIS DE SINGURĂTATE

UCIS DE SINGURĂTATE

TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA

Frica de singurătate l-a împins spre moarte pe un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgovişte! Acesta a decis să îşi pună capăt zilelor după ce, în urma cu două săptămâni, a fost părăsit de soţie. Femeia şi-a luat fetiţa şi a plecat, cel mai probabil din cauza problemelor pe care soţul ei le avea cu jocurile de noroc. Şi fiul cel mai mare a plecat în Anglia, în urma cu câteva zile. Se pare că el a fost cel care a vorbit ultima dată cu bărbatul, înainte de a recurge la gestul extrem.

Bărbatul era singur în apartament când a decis să-şi pună capăt zilelor. A fost găsit fără suflare de către mama sa, care a venit să-i aducă mâncare.

Femeia a chemat imediat ambulanţa, în speranţa că îşi poate salva băiatul. Medicii nu au mai putut face, însă, nimic pentru el. Doar au constatat decesul.

Cel mai probabil, bărbatul a recurs la gestul extrem din cauza suferinţei şi a fricii de singurătate. Se pare că în urmă cu două săptămâni soţia a decis să îl părăsească, împreună cu fata de 16 ani. Ulterior, a plecat şi băiatul lor, de 21 de ani, în Anglia, unde munceşte.

Vecinii nu îşi explică gestul bărbatului. Îl cunoşteau ca un om liniştit, familist, avea un serviciu stabil şi părea că totul este în regulă.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus