TREI MAŞINI AU ARS CA TORŢELE

TREI MAŞINI AU ARS CA TORŢELE

 

Trei maşini au ars în decurs de doar câteva ore. Primul incendiu auto a avut loc pe autostrada Bucureşti-Piteşti, unde traficul a fost blocat şi s-au format cozi imense până la stingerea maşinii de către pompieri. Alte două maşini au luat foc în Piteşti. Prima a fost găsită în flăcări în parcare, iar cea de-a doua a luat foc atunci când şoferul a oprit la trecerea de pietoni.

Prima maşină a luat foc pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 46 şi a ars ca o torţă. Ocupanții s-au salvat cu fuga. Din cauza incendiului traficul a fost blocat pe autostradă pe sensul către Pitești. După intervenţia pompierilor, din mașină a mai rămas doar epava.

Celelalte două incendii au avut loc în Pitești, în două cartiere diferite. Pompierii au fost solicitați să intervină la o Dacia camionetă al cărei compartiment motor a luat foc. Autoturismul era parcat și proprietarul nu își explica de la ce a putut lua foc. Între timp, un alt autoturism a fost afectat de flăcări. Şoferul oprise la o trecere de pietoni, iar când a vrut să plece a observat ca din motor iese fum.

Mai mulți prieteni i-au sărit in ajutor, însă focul mocnit a ars mai multe componente ale mașinii.

Pagubele au fost foarte mari pentru toţi proprietarii autoturismelor.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus