„TATA GARDIANUL” S-A ÎNTORS

„TATA GARDIANUL” S-A ÎNTORS

Este cel mai iubit gardian! Pentru Valeriu au protestat sute de elevi de la Colegiul Național Carabella și au cerut să fie readus în funcție. Copiii s-au atașat de el și spun că întotdeauna are o vorbă bună pentru fiecare și un sfat la nevoie. Tata Gardi, așa cum îl numesc elevii, a reușit să-i cucerească pe toți. Îi apără, îi încurajează și le-a câștigat încrederea și respectul.

El este Valeriu, agent de securitate la Municipal Security Târgoviște și gardianul repartizat de patru ani la Colegiul Național Constantin Carabella din municipiu. Aparent un anonim, cu o meserie simplă, un om care nu ieșea cu nimic în evidență, dar pentru care miercuri sute de copii au protestat și l-au susținut pentru a fi repus în funcția pe care o pierduse. Elevii sunt cei mai buni prieteni ai săi și a reușit să lege prietenii cu fiecare dintre ei.

Are o fiica acum în clasa a VII-a și spune că mereu s-a gândit că trebuie să se comporte cu elevii, așa cum și-ar dori ca și ceilalți să se comporte cu fiica sa. Iar copiii au văzut dincolo de rigiditatea uniformei pe care o poartă și le-a câștigat încrederea.

Spune că întotdeauna l-au ascultat, că i-a înțeles și au colaborat bine. Miercuri a fost ziua în care nu l-a mai ascultat niciun elev, pentru prima dată. Deși le-a cerut să treacă peste vestea plecării lui și să accepte situația, elevii și-au strigat nemulțumirile.

Valeriu a reușit să le dea o lecție frumoasă colegilor și a devenit cunoscut datorită copiilor. Spune că va rămâne la fel, își va respecta regulamentul și va păstra totodată prietenia elevilor colegiului.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus