“SUNT ÎN FORMĂ” PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

“SUNT ÎN FORMĂ” PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

 

SUNT ÎN FORMĂ” pentru o cauză nobilă! Vorbim despre doi tineri care îşi dedică timpul liber miscării în aer liber şi cauzelor umanitare. Claudiu şi Florin formează o echipă la Marathon 7500, alegând cursa cea mai lungă pentru a strânge bani pentru Centrul Socio-Medical pentru Copii Hospice din Adunaţii Copăceni, judeţul Prahova.

Claudiu Beletoiu este consultant în vânzări în capitală, iar timpul liber şi-l dedică celor mai puţin norocoşi, care au nevoie de sprijin. Alături de iubita sa, Eliza Niţescu, de origine târgovişteancă, în calitate de voluntari, luptă pentru deschiderea Centrului Socio-Medical pentru copii, Hospice, de la Adunaţii Copăceni. Aici este nevoie de echipament medical, de mobilier pentru birouri, de materiale pentru renovarea clădirilor şi aşa mai departe. Pentru a strânge fonduri, Claudiu a format echipa „SUNT ÎN FORMĂ”, alături de prietenul său, Florin Ioniţă, şi participă la ediţia aniversară Marathon 7500, în Munţii Bucegi.

Claudiu este la a cincea participare la acest maraton, la patru urcări pe Vârful Omu, iar anul acesta speră să termine cursa în mai puţin de 30 de ore şi pentru că participă la Marathon 8 500 şi-a propus să strângă minim 8 500 de lei pentru visul Hospice. Marathon 7500 a devenit o poveste. O poveste de succes a mii oameni de munte sau alergători, o poveste în care limitele au fost lăsate în urmă. După 10 ani, a venit momentul pentru o schimbare. În ediţia a 10-a regăsim patru trasee, fiecare cu povestea lui: Marathon 1600, o dată la Omu, Marathon 3200, de două ori la Omu, Marathon 7500, de trei ori la Omu şi Marathon 8500, de patru ori la Omu, cursă pe care au ales-o Claudiu şi Florin.

Centrul Socio-Medical pentru copii Hospice va avea mai multe activităţi. Aici va fi o unitate cu paturi, pentru îngrijiri de specialitate a micuţilor cu grave probleme de sănătate, un centru de zi, în care vor activa terapeuţi specializaţi în lucrul cu copiii şi apartamente sociale, de care vor beneficia familiile defavorizate, care au mare nevoie de sprijin. Capacitatea centrului va fi de 70 de persoane, iar cei implicaţi trup şi suflet în acest proiect speră că va fi gata în sepembrie, cu ajutorul oamenilor cu suflet. Tot aici se ţin taberele Hospice de peste 10 ani, iar aceste activităţi vor continua. Haideţi să facem nişte copii fericiţi! Orice ajutor contează! Pe site-ul HOSPICE CASA SPERANŢEI găsiţi şi conturile în care puteţi dona din străinătate.

Cont HOSPICE: RO64BPOS73502606441RON01 (Bancpost SA Bucuresti) 

https://hospice.galantom.ro/claudiu8500

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus