STRIVIT DE STÂLPUL DE TELEGRAF

STRIVIT DE STÂLPUL DE TELEGRAF

Ghinion teribil pentru un tânăr din Argeș. Acesta se deplasa pe bicicleta când un stâlp de telegraf s-a prăbușit chiar peste el. Băiatul a avut noroc cu localnicii care i-au sărit în ajutor și au chemat ambulanța. S-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii și a ajuns la spital. Oamenii spun că stâlpul era putrezit la bază și era înclinat de multă vreme, dar nimeni nu a luat nicio măsură.
Un tânăr de 27 de ani din comuna Bârla din Argeș a avut noaptea trecută nevoie de ajutorul medicilor după ce un un stâlp de telegraf a căzut pur și simplu peste el. Bărbatul se deplasa pe bicicletă când, la un moment dat, din senin, fără să îl atingă, stâlpul din lemn de pe marginea drumului s-a prăbușit peste el. În urma incidentului biciclistul ghinonist s-au ales cu multiple contuzii, dar și cu traumatism cranio cerebral și traumatism de bazin.
Victima a primit îngrijiri la fața locului, ulterior a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Bicicleta a fost și ea distrusă. Potrivit localnicilor, stâlpul de telegraf era ușor înclinat, dar nimeni nu s-ar gândit că o să cadă și să rănească pe cineva.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus