ȘTEFAN A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM

ȘTEFAN A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM

Dumnezeu are nevoie de îngeri. Ștefănuț a urcat astăzi la ceruri. Băiețelul de un an și 10 luni al colegei noastre Andreea Duță, care a murit duminică, după ce a suferit o banală operație la un spital privat din București, a fost condus pe ultimul drum de o familie împietrită de durere și o comunitate revoltată. Oamenii cer dreptate pentru micuțul care a murit după ce a suferit un șoc hemoragic. Medicii și-ar fi putut da seama de diagnostic printr-un simplu ecograf și Stefan ar fi putut fi salvat. Nu s-a întâmplat asta, deși mama copilului a anunțat în repetate rânduri disperată personalul medical că ceva este în neregulă.
Ștefan era un copil vesel, sănătos și iubit. În vârstă de numai un an şi zece luni, Ştefan s-a stins din viaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un spital privat din Capitală. Părinţii lui au preferat să îl opereze în sistemul privat de sănătate ca să fie siguri că este bine îngrijit. Au plătit peste 10.000 de lei pentru o operație banală, însă la doar câteva ore după intervenție, în ciuda insistențelor mamei care cerea ca Ștefan să fie văzut de medici, micuțul a intrat în stop-cardio-respirator și a murit sub privirile disperate ale părinților care au făcut totul pentru a-l salva. Au apelat și la un echipaj SMURD văzând stângăciile celor din spitalul privat, dar inima micuțului a încetat să mai bată. Miercuri părinții, bunicii și o întreagă comunitate îndurerată l-au condus pe ultimul drum. Oamenii cer dreptate pentru Ștefan.
Andreea, mama lui Ștefan spune că s-au făcut plângeri și nu va avea liniște până când nu se va face dreptate pentru micuțul ei și cei care au greșit vor trebui să plătească.
Au curs râuri de lacrimi pentru micuțul cu părul blond și ochii jucăuși care a pierit subit. Rudele, prietenii, oamenii simpli din comunitate veniți să-și ia rămas bun și jurnaliștii au vărsat lacrimi pentru Ștefan, micuțul colegei noastre.
Ancheta merge mai departe. Cazul este cercetat de parchet, Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor, iar o plângere a fost depusă și la Inspecția Judiciară.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus