SPERANȚE PUȚINE PENTRU ANGAJAȚII MECHEL

SPERANȚE PUȚINE PENTRU ANGAJAȚII MECHEL

Dupa ani intregi de asteptari, fostii si actualii angajati Mechel Targoviste au primit din nou sperante ca vor recupera banii pe care li-i datoreaza combinatul. Conform avocatului Bogdan Raducanu, in prima parte a anului viitor, lucratorii pot accede la drepturile salariale restante si vor primi banii in transe. Aproximativ 200 de oameni au asteptat astazi in fata Tribunalului Dambovita o decizie a magistratilor si au fost incurajati de reprezentantul legal sa nu se intimideze daca vor primi amenintari din partea patronatului rus.

 

Angajatii si fostii angajati Mechel nu au de gand sa renunte la drepturile lor salariale si spun ca vor lupta pana la capat pentru a primi partea ce li se cuvine. In urma cu cateva luni, un executor judecatoresc a venit la Combinatul Metalurgic pentru a pune in aplicare decizia de executare silita, executare care nu a mai avut loc. Oamenii cred ca au fost puse bete-n roata de conducerea Mechel.

 

Conform fostilor angajati Mechel, se pare ca patronatul rus ar fi incercat sa il mituiasca chiar si pe avocatul Bogdan Raducanu, pentru a nu duce la bun sfarsit procesul prin care oamenii sa isi primeasca drepturile salariale.

 

Dupa infatisarea in instanta din data de 21 iunie, avocatul Bogdan Raducanu le-a adus vesti bune fostilor si actualilor angajati Mechel Targoviste. Avocatul i-a asigurat pe toti ca vor primi drepturile salariale, iar cei care nu se regasesc pe liste trebuie sa faca un nou dosar pentru a fi luati in evidenta avocatilor si a instantelor judecatoresti.

 

Acum oamenilor nu le ramane decat sa astepte. Acestia spera ca vor primi rasplata cuvenita pentru munca prestata la Mechel Targoviste in perioada anilor 2007-2008.

 

ECHIPA: Valentin Popescu / Radu Constantin

http://youtu.be/IlDAOrAfeAE

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus