ȘI-A VIOLAT MAMA DE 91 DE ANI

ȘI-A VIOLAT MAMA DE 91 DE ANI

Caz socant în orașul prahovean Breaza, unde violurile și sinuciderile au reținut atenția în ultima perioadă. Ultima ispravă a unui localnic a oripilat însă opinia publică prin vârstele infractorului și victimei. Un bărbat de 71 de ani este acuzat că și-ar fi violat mama, o femeie de 91 de ani.

Dumitru Bohâlțea în vârstă de 71 de ani din localitatea Breaza a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei din Câmpina sub acuzația de viol. Victima este mama bărbatului, în vârstă de 91 de ani, iar vecinii spun ca ei au fost cei care au alertat autoritățile după ce s-au auzit strigăte din locuința bătrânei.

La fața locului au venit imediat polițiștii, iar cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria din municipiul Câmpina, suspectul fiind reținut inițial pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Primele date ale anchetatorilor indica faptul că  violatorul era sub influența băuturilor alcoolice când a săvârșit fapta, iar incidentul reprezintă al doilea caz șocant de viol înregistrat în orașul prahovean Breaza în ultima perioadă, după ce un tată a scandalizat opinia publica după ce și-a violat fiica de 16 ani.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus