ȘI-A SECHESTRAT PROPRIA FAMILIE. UITE LA CE CHINURI I-A SUPUS

ȘI-A SECHESTRAT PROPRIA FAMILIE. UITE LA CE CHINURI I-A SUPUS

Anchetă în Argeş, acolo unde un bărbat este cercetat pentru lipsire de libertate şi violenţă în familie. Polițiștii spun că și-a închis soția și pe cei 4 copii și i-a ținut în frig, nemâncați.
Acest bărbat este din comuna Moşoaia din Argeș si este suspectat că şi-a sechestrat în ultimele două săptămâni soţia şi cei patru copii minori. El a fost audiat de poliţiştii piteşteni, care au decis reținerea sa.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Argeş, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie. Nu recunoaște nimic însă din aceste acuzații.
Cercetările în acest caz au fost începute în urma unei sesizări formulate de soacra suspectului. Femeia a susţinut că fiica sa şi cei patru nepoţi, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani, nu au mai fost lăsaţi să părăsească locuinţa în ultimele două săptămâni. Soția bărbatului spune că fiica lui a reclamat și ea la poliție că întreaga familie este sechestrată. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri și a fost reținut. El este recidivist. La data de 8 martie a fost eliberat din penitenciar, unde a stat închis 3 ani și 6 luni pentru înșelăciune și trafic de influență. După eliberare, din gelozie, și-a sechestrat soția si copiii, spun anchetatorii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus