ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

Elevii care se îndreptau spre un liceu din Târgoviște au avut parte de o imagine șocantă la primele ore ale dimineții. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un gard care împrejmuiește o stație RL din municipiu. Autoritățile alertate nu au mai putut face nimic pentru el. Omul decedase. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio în urmă în care să-și explice gestul.
Elevii liceului Petru Cercel din Târgoviște, aflat în apropierea locului unde bărbatul și-a pus capăt zilelor au fost cei care au văzut scena. Un bărbat a sunat imediat la 112 pentru a anunța descoperirea. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.
Oamenii care locuiesc în zonă au fost șocați când au auzit ce s-a întâmplat. Spun că este o zonă liniștită și nu au avut parte de astfel de incidente până acum.
Bărbatul avea 67 de ani și avea domiciliul în Târgoviște. Acesta locuia singur și nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio în care să-și explice gestul. Polițistii au deschis o anchetă. Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus