ȘI-A DAT FOC ÎN CURTEA CASEI

ȘI-A DAT FOC ÎN CURTEA CASEI

O femeie de 72 de ani din Prahova a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a dat foc în propria gospodărie, chiar sub ochii soțului. Bărbatul a sărit să o salveze și a chemat ajutoare. Femeia a suferit arsuri grave pe 60 % din suprafața corpului și a fost preluată de un elicopter SMURD.
Incidentul a avut loc in comuna Gorgota din Prahova. Se pare că bătrâna de 72 de ani ar fi turnat diluant pe haine și apoi și-a dat foc în curtea casei. Soțul ei a văzut ca are un comportament ciudat și a urmărit-o. A sarit imediat sa stinga focul și a chemat de urgența ajutoare. Femeia era cunoscută cu afectiuni psihice. În trecut aceasta ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor ingerand clor. Se pare ca fusese internata în repetate rânduri în clinici de specialitate pentru persoane cu afectiuni psihice. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor. Pentru că victima era în stare gravă, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului, a fost solicitat un elicopter SMURD.
Femeia a fost stabilizată și preluată de echipajul de pe elicopterul SMURD. Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie și Arși din București.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus