SFÂRȘIT CUMPLIT

SFÂRȘIT CUMPLIT

De o moarte teribilă a avut parte o bătrână din Argeș. Octogenara a fost găsită fără viață în locuința care a ars în urma unui incendiu violent. Vecinii au alertat pompierii când au văzut flăcările imense. Salvatorii au intervenit cu două autospeciale, dar când au găsit-o pe bătrână era prea târziu pentru ea. În continuare se fac cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiu, dar și cauza exactă a morții bătrânei.

Alerta s-a dat la miezul nopții în localitatea Ungheni. Pompierii au primit un apel de la un vecin care a văzut flăcările și a cerut ajutor. Omul le-a spus că este posibil ca în locuință să fie o bătrână. Salvatorii au intervenit de urgență cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea lor, întreaga casă ardea cu flăcări mari. Pompierii au reușit în cele din urmă să pătrundă în casă unde au găsit trupul fără viață al unei femei de 86 de ani. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru biata femeie.

Pompierii au stins incendiul și au început cercetări pentru a stabili de la ce a pornit focul. Totodată , trupul femeii a fost preluat de Medicina Legală pentru a se stabili circumstanțele exacte ale morții bătrânei. Poliția derulează o anchetă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus