SE LUPTĂ SĂ TRĂIASCĂ PENTRU COPILUL EI

SE LUPTĂ SĂ TRĂIASCĂ PENTRU COPILUL EI

 

Momente cumplite pentru o tânără familie din județul Argeș. În ziua în care a născut, proaspăta mămică a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra știa că este perfect sănătoasă și pentru ca a vrut să o protejeze familia nu i-a dat încă vestea. Fata de 23 de ani a fost țintuită săptămâni întregi în salonul unui spital din capitală, și-a pierdut părul, iar dupa două luni și jumătate nu are forța să își țină copilul în brațe. Familia amână momentul adevărului cu speranța că va strânge banii necesari pentru a plăti tratamentul despre care medicii spun că ar depinde viața Cristinei. Și e vorba de mulți bani: pentru început, de 70 000 de euro.

Cristina și Adrian Manea au făcut nunta pe 28 mai anul acesta. A fost cel mai fericit moment din viaţa lor, mai ales că tânăra mireasă era deja însărcinată şi urma să aducă pe lume o fetiţă. Când a sosit momentul mult aşteptat, familia a trecut de la extaz la agonie! La naşterea fetiţei, Cristina a fost depistată cu cancer la plămâni şi la cap. După naştere, femeia care avusese în ultima perioadă a sarcinii dureri mari de cap a ajuns în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Acum Cristina stă în comuna Băbana din Arges, în casa mamei ei. Ca să o protejeze, familia nu a avut puterea să-i spună adevărul crud despre boala ei. Fata nu înţelege de ce nu are putere să îşi ţină fiica în braţe, de ce i-a căzut părul şi de ce este ţintuită la pat.

Văzând-o cum se stinge pe zi ce trece, apropiații fac încercări disperate să strângă banii de operaţie. Le-ar trebui 70.000 de euro, sumă imposibil de adunat din resursele familiei. Situaţia este cu atât mai disperată cu cât soţul ei nu se mai poate duce la serviciu, pentru a avea grijă de ea, la fel şi mama, care o îngrijeşte pe micuţă.

Naşa de cununie a tinerilor este și ea bulversată.

Familia fetei face un apel către oamenii cu suflet să o ajute în acest moment dramatic. Cine doreşte să contribuie la salvarea Cristinei poate depune în conturile deschise special de familie o sumă cât de mică şi, poate, astfel, aceşti oameni nefericiţi vor reuşi să strângă banii de care au nevoie urgentă.

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985

Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580

Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus