ȘCOALA ALTFEL LA MDI TV

ȘCOALA ALTFEL LA MDI TV

Zi diferita pentru elevii de la mai multe scoli dambovitene. Zeci de copii au trecut pragul televiziunii regionale MDI TV si au intrat in piele prezentatorilor si a cameramanilor. Experienta a fost una inedita si i-a facut pe micuti sa se gandeasca la o noua meserie pe care sa o urmeze peste cativa ani.

Primii care ne-au trecut pragul au fost micuții de la Școala Gimnazială Ion Ciorănescu din Moroieni. Chiar dacă sunt elevi în clasa pregătitoare sau în clasa I, prichindeii au lăsat emoțiile deoparte și ne-au cântat minute în șir.

De la cântăreți la prezentatori a fost doar un pas. Micuții au trecut la pupitrul știrilor, acolo unde ne-au invitat să urmărim principalele știri ale zilei.

În partea a doua a zilei de vineri am primit și vizita copiilor din clasele a V-a și a VI-a, de la Școala Gimnazială Valea Lungă Cricov. Extrem de talentați, copii ne-au prezentat principalele știri ale zilei și, de asemenea, a asistat și la un moment artistic.

Astfel de vizite ne fac ziua mai frumoasă și ne demostrează cât de talenti sunt micuții din noua generație. La final toți au primit diplome.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus