SCANDAL MONSTRU

SCANDAL MONSTRU

Scandal monstru în localitatea dâmboviţeană Racoviţa! Două familii de romi şi-au reglat conturile prin puterea pumnului. După o discuţie în contradictoriu s-a ajuns rapid la o bătaie în bună regulă, cu răni multiple şi geamuri sparte. Persoanele implicate în scandal au fost potolite de autorităţi.
Pe strada Romilor, din Racoviţa, au patrulat mascaţii ore întregi pentru a potoli rudele celor implicaţi în scandal. Potrivit autorităţilor, din verificări a reieșit că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi amenințat și s-ar fi agresat reciproc. Mai exact, cele două părţi implicate în scandal ar fi rude şi se pare că au probleme de mai mult timp.
De asemenea, geamurile locuinței au fost sparte. Femeia spune că este fugită de acasă cu copiii, de teamă să nu se întâmple ceva mai grav.
În urma altercaţiei, doi bărbați, de 39 și 43 de ani, au ajuns la sediul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Unul dintre ei era deja arestat la domiciliu. Persoanele implicate în altercație au fost examinate medico-legal, stabilindu-se că leziunile suferite nu sunt de natură a le pune viața în pericol, necesitând maximum 8-9 zile de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu, amenințare și distrugere. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus