SCANDAL CU POLIŢIA ÎN TELEORMAN! UN BĂRBAT RECALCITRANT A FOST IMOBILIZAT CU GREU DE CĂTRE TREI AGENŢI

SCANDAL CU POLIŢIA ÎN TELEORMAN! UN BĂRBAT RECALCITRANT A FOST IMOBILIZAT CU GREU DE CĂTRE TREI AGENŢI

Incidentul s-a petrecut în comuna Trivalea Moșteni, chiar în fața locuinței bărbatului încătușat de polițiștii chemați la fața locului de primar.
Totul ar fi pornit de la o neînțelegere între cel care a fost ridicat de polițiști și doi muncitori care se aflau în zonă pentru remedierea unei probleme la iluminatul public, în urma unei sesizări pe care o făcuse chiar bărbatul în cauză.
Ion Țurlea le-a reproșat muncitorilor că nu au remediat problema cum ceruse în sesizare și i-a oprit să plece. Pentru că lucrurile se precipitau, la fața locului a ajuns și primarul comunei. Și cum incidentul era departe de a se rezolva amiabil, edilul a pus mâna pe telefon și a chemat poliția.
La sosirea echipajului, conflictul a luat amploare.
Ion Țurlea i-a reproșat șefului de post că are o problemă personală cu el și i-ar fi fabricat, în urmă cu ceva timp, un dosar în care este cercetat penal pentru distrugere, după ce le-ar fi avariat autospeciala de poliţie cu pietre.
Polițiștii au încercat să îl conducă la secție, însă bărbatul s-a opus, iar de aici până la circul care a urmat nu a mai fost decât un pas.
Trei polițiști se luptau să îl încătușeze pe bărbatul de 50 de ani, în timp ce apropiații acestuia încercau să îl tragă în curte.
Într-un final, Ion Țurlea a fost luat pe sus și dus la secție, unde s-a ales cu o amendă de 1000 lei pentru scandalul provocat.
Bărbatul încătușat se consideră nevinovat, așa că a depus plângere la IPJ Teleorman pentru modul în care au acționat polițiștii și pentru lipsire de libertate.
Ion Țurlea susține că, în timp ce încercau să îl imobilizeze, polițiștii l-au sufocat, i-au spart un dinte și l-au strivit cu genunchii.
SURSA: www.totalimpact.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus