SĂRBĂTORI DE POVESTE LA ANINOASA

SĂRBĂTORI DE POVESTE LA ANINOASA

 

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă la Aninoasa, în județul Dâmbovița. În seara de Moș Nicolae toți copiii au avut parte de o supriză plăcută. Au aprins luminițele de sărbători din parc, iar moșul cel darnic i-a vizitat, încărcat cu daruri. Administrația locală a continuat tradiția și anul acesta și le-a pregătit copiilor, dar și părinților un spectacol într-un cadru de poveste.

Parcul din fața Centrului Cultural Aninoasa a fost luat cu asalt de copiii din comună veniți să vadă luminițele de sărbători și să-l vadă pe Moș Nicolae. Emoțiile au fost mari, iar cei mici au fost nerăbdători. Pentru ei, dar și pentru părinți, primăria Aninoasa, a organizat un spectacol cu momente amuzante, muzică și voie bună. Vestitorii Aninoasei au întreținut atmosfera.

Cei mici au fost foarte încântați de feeria de lumini.

Așteptarea le-a fost recompensată. Moș Nicolae nu a venit singur, ci însoțit de un alt moș darnic. Cei doi bătrânei au oferit daruri tuturor copiilor prezenți la spectacol.

Spectacolul a dat startul sărbătorilor de iarnă la Aninoasa, iar pe copii îi așteaptă și alte surprize plăcute în această perioadă.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus