SALVAT DE IUBITA PE CARE O BATUSE

SALVAT DE IUBITA PE CARE O BATUSE

Un tanar de 22 de ani s-a urcat pe un bloc din Pitesti si a amenintat ca se arunca in gol dupa ce tanara pe care, spune el, o iubeste a decis sa-l paraseasca. In zadar au incercat salvatorii sa-l convinga sa se indepărteze de marginea acoperisului. A reusit sa faca asta chiar tanara pe care o batuse cu putin timp in urma. Fata cu chipul acoperit de vanatai i-a intins o mana si i-a salvat viata.

Tanarul bause cateva beri inainte de a se urca pe acoperis,iar odata ajuns acolo s-a clatinat de cateva ori dand senzatia ca se va arunca. In urma cu putin timp, fata pe care sustine cu o iubeste l-a parasit. A avut si motive ca sa-i spuna adio. Despartirea a urmat dupa ce tanarul ar vi batut-o cu bestialitate. Pompierii au actionat contracronometru.
Ca sa-l convinga sa nu se arunce in gol, negociatorii au adus-o la fata locului pe iubita tanarului. Ea a fost cea care i-a salvat viata.

Tanarul a fost condus la sectia de neuropsihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti unde se va stabili daca are discernamant.

REPORTER CRISTI IONICĂ,  IMAGINE  CRISTI DUMITRU

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus