SĂ-L AJUTĂM PE COSTI

SĂ-L AJUTĂM PE COSTI

De 12 ani un tânăr din Giurgiu este condamnat să ducă o viață chinuită. Costi s-a născut cu o problemă la picior, ce părea banală, a fost operat dar în urma unei luxații s-a ales cu o tumoră care îl chinuie și care a ajuns să cântărească 20 de kilograme. Tânărul are o șansă în Turcia, unde urmează să fie operat în aprilie, dar pentru asta are nevoie de 80.000 de euro. Familia, prietenii și cunoscuții s-au mobilizat. Cazul său a impresionat românii care au donat în campania de pe rețelele de socializare. A strâns 40.000 de euro, dar este abia la jumătatea drumului.
Viața tânărului de 31 de ani este în permanență un chin. De 12 ani trebuie să ducă o povară grea. Tumora a ajuns să cântărească 20 de kilograme. Tânărul nu mai poate merge, nu se poate descurca singur, iar durerile sunt insuportabile. De curând a primit o șansă în urma unui control la un spital din Turcia. Medicii de aici susțin că tumora poate fi operată. Costi a fost programat pentru aprilie, însă costurile sunt uriașe. Se ridică la 80.000 de euro la un calcul de început. Jumătate din sumă a fost strânsă din colecte pe facebook, de la rude și prieteni, dar și oameni simpli care i-au citit povestea și au vrut să-i întindă o mână de ajutor. Banii strânși acoperă costul intervenției cu 12 specialiști, dar nu și spitalizarea, recuperarea și tratamentele. Apropiații tânărului fac un apel către oamenii cu suflet mare .
„Acum, mai mult ca oricând, vă rugăm să nu ne lăsați și să continuați să fiți alături de noi. Distribuiți, donați și ajutați-ne să stângem întreaga sumă. Mai este atât de puțin până vom putea spune că ÎMPREUNĂ, noi toți, cu ajutorul lui Dumnezeu, am făcut ca un miracol să se întâmple”.
Toți cei care doresc să se alăture acestei cauze și să doneze o pot face pe Facebook, pe pagina campaniei „Haideți să operăm o tumoră gigant de 20 de kilograme” sau în conturile afișate:


RO70RNCB0146156058360001 Euro
RO86RNCB0146156058360004 Ron
Beneficiar: Preda Constantin, BCR

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus