S-A DAT STARTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE CADEȚI

S-A DAT STARTUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE CADEȚI

Performanță este cuvântul de ordine zilele acestea la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Timp de patru zile, între 11 şi 14 iulie, cei mai buni cadeţi (12-14 ani) din ţară se întrec pentru medaliile naţionale la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. O întreagă desfășurare de forțe: 390 de concurenţi, reprezentând 64 de cluburi, cei mai buni antrenori, campioni olimpici și mondiali alături de cei mai buni arbitri. Primăria Municipiului Târgoviște este și anul acesta partener al evenimentului.
Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, și managerul Direcției Complex Turistic de Natație, Ciprian Prisăcaru, au marcat în cadrul unei ceremonii de deschidere, prezența la eveniment a unor sportivi de elită ai României: Diana Mocanu (dublă campioană olimpică, Sydney 2000), Anca Pătrășcoiu (bronz olimpic, Los Angeles 1984), Răzvan Florea (bronz olimpic, Atena 2004), Larisa Lăcustă (vicecampioană mondială, Goteborg 1997) și Dragoș Coman (bronz mondial, Barcelona 2003) au fost întâmpinați cu flori la Bazin Olimpic.
Competiția este una strânsă între cei mai buni sportivi ai cluburilor de înot din întreaga țară. Cu toții s-au pregătit intens pentru campionat.
În fiecare zi după afișarea rezultatelor competiției are loc premierea campionilor.
Târgoviștenii sunt așteptați până duminică pentru a urmări o competiție de înalt nivel care a devenit deja tradiție la Complexul Turistic de Natație.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus