ROMÂNII CARE NU NE FAC CINSTE PESTE HOTARE

ROMÂNII CARE NU NE FAC CINSTE PESTE HOTARE

LONDRA, ANGLIA

Deşi românii sunt cunoscuţi peste hotare ca fiind nişte oameni muncitori, pe care angajatorii străini îi caută, sunt şi conaţionali care nu ne fac cinste după ce trec de graniţele ţării. Un grup de romi au făcut spectacol într-un cartier din Londra, într-o răfuială… ca la ei acasa. S-au înjurat, s-au lovit şi chiar şi-au avariat intenţionat maşinile sub ochii străinilor, care-i priveau îngroziţi de la ferestre. Imaginile au devenit virale şi au atras nenumărate critici din partea românilor dezamăgiţi de contra-reclama pe care scandalagii o fac poporului nostru. Va avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

După o ceartă ca în şatră, romii au sărit la bătaie şi chiar la distrugeri de maşini în cartierul londonez. Ţipetele femeilor care poartă fuste lungi, dar şi buşiturile puternice care au răsunat între blocuri i-au îngrozit pe englezi, dar şi pe românii care locuiesc în zonă şi care sunt sătui de astfel de spectacole, de când erau în ţară.

Scandalagii s-au lovit cu maşinile şi nu au mai ţinut cont nici de costurile ridicate ale autoturismelor pe care le-au distrus cu bâtele şi cu alte obiecte pe care le-au avut la îndemână. Pe internet, comentariile au fost dure la adresa celor care nu fac cinste ţării noastre, purtându-se ca nişte huligani. Scandalul a fost încheiat când în zonă au apărut autorităţile londoneze.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus