„RETROSPECTIVĂ”, O EXPOZIȚIE CARE MERITĂ VĂZUTĂ

„RETROSPECTIVĂ”, O EXPOZIȚIE CARE MERITĂ VĂZUTĂ

Muzeul de Artă din Târgoviște a fost tranformat într-un loc de poveste. Practic, povestea de viață a pictorului Mihai Șerbănescu transpusă în picturi, grafica și desen. Vernisajul, intitulat Retrospectivă a avut loc sâmbătă. Timp de două luni, iubitorii de arta si frumos pot vedea minunatele exponate.

Vernisaj de excepție în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Pictorul Mihai Șerbănescu a hotărât că este momentul să aibă propria expoziție în orașul său de suflet. Este pentru prima dată când un întreg etaj al Muzeului de Artă din Târgoviște este  pus la dispoziția unui artis. La deschiderea evenimentului, zeci de persoane au ținut să-i fie aproape celui care le-a dat posibilitatea să vadă arta prin ochii unuia dintre cei mai interesanți artiști plastici contemporani, așa cum a fost catalog de multe ori.

În expoziție sunt peste o sută de lucrări, iar timp de două luni, iubitorii de artă și frumos pot vedea cum este înfățișată natura statica în viziunea lui Mihai Șerbănescu. Toate acestea reflectă munca de zeci de ani a pictorului. Sunt lucrări din vechea Târgoviște, din New York, Veneția și din multe colțuri de rai ale României, așa cum acesta le numește.

Foarte multe cuvinte de laudă au fost spuse de cei care au luat parte la vernisaj. Totodată, pe chipurile vizitatorilor se putea vedea încântarea și fericirea în momentul în care priveau lucrările artistului târgoviștean.

Expoziția poate fi văzută la Muzeul de Artă din Târgoviște până pe 9 noiembrie.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus