REŢINUŢI SUB ACUZAŢIA DE TRAFIC DE DROGURI

5 persoane au fost reţinute în urma celor 12 percheziţii la domiciliile celor suspectaţi că fac parte dintr-o grupare infracţională, specializată în trafic de droguri. Printre acestea se află şi fiul lui Ghenosu. Alte două persoane, prinse în flagrant delict, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, în acelaşi dosar. În cadrul percheziţiilor, anchetatorii au găsit droguri la domiciliile suspecţilor, mai multe obiecte folosite pentru vânzarea acestora, precum şi sume de bani.

În data de 14 februarie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, cu suportul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, au prins în flagrant delict, în municipiul Târgoviște, doi tineri de 20 și 28 de ani, în timp ce comercializau droguri de risc. Ulterior, polițiștii au descins la domiciliile celor doi, fiind descoperite și ridicate aproximativ 20 de grame de cannabis, un cântar electronic, două grindere, un laptop, 4 telefoane mobile, 60 de lei și mai multe arme albe. Pentru a destructura gruparea infracţională, din care cei doi făceau parte, autorităţile anti-drog au efectuat 12 percheziţii domiciliare, iar bănuiţii au fost aduşi, rând pe rând, în faţa procurorilor DIICOT. Au fost puse în executare alte 38 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de consum ilicit de droguri.

Deşi la sediul DIICOT Dâmboviţa a fost adus şi şi fiul cunoscutului fortbalist târgoviştean, Remus Gâlmencea, în prezent, antrenor la echipa de juniori a Chindiei Târgovişte. Acesta nu a fost, însă, reţinut în urma audierilor. În urma perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate 30 de grame de cannabis și mai multe semințe de cannabis, 3 cântare electronice de precizie, 6 grindere, mai multe recipiente cu resturi vegetale, 12 telefoane mobile, un revolver și un cartuș, precum și 3.500 de lei și 100 de euro. 5 persoane, printre care şi fiul vestitului interlop Ghenosu, au fost reţinute şi duse în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Comenteaza

comentarii